Tafraoute
Door: bitethedust4care
Blijf op de hoogte en volg Jaap & Hans
22 Maart 2011 | Marokko, Rabat
De route naar Tafraoute was echt afzien. Eerst het pad van 72 kilometer lang met de structuur van een wasbord. Rijden met de juiste snelheid blijkt de oplossing, met 80 km over het pad voorkomt dat de vullingen uit je kiezen trillen. Ook nu weer krijgt het materiaal het zwaar voor de kiezen. Eenmaal op de weg spuiten we bij het tankstation de luchtfilters schoon. Dat was echt hard nodig. Dan volgt er een heel lange weg naar Tafraoute waar we, na 15 uur gereden te hebben, om 22.00 uur aankomen. Alleen in een stadje een wat uitgebreidere maaltijd genuttigd. Lekker vlees van het spit met brood en koffie. €7,00 voor twee personen!
zaterdag 19 maart
Rustdag!! We zijn naar het dorp gelopen, 4,5 km. Het is lekker warm weer, 29c. In het dorp hebben we wat gewinkeld en de vele kleurrijke winkeltjes bekeken. Koperslager, metaalslager en ook de nodige vleesslagers waar je levende kippen kunt laten converteren naar een heerlijk filetje. De rustdag komt geen dag te laat.
Ook de tijd genomen om de auto na te kijken en opnieuw in te richten. We slapen in ons tentje bij een hotel. We kunnen wel gebruik maken van de faciliteiten, waaronder het zwembad :)
24 Maart 2011 - 10:48
Ine:
Hoi Hans en Jaap, leuk jullie zo te kunnen volgen! En door de foto's krijg je toch 'n beetje 'n idee wat jullie daar tegenkomen!
Goeie reis en geniet ze!
P.S. Hans, ik hou me aanbevolen voor de rieten strandtas linksboven op de foto in Tafraoute ...... gr. Ine (Veghel)