Wet, wet, wet
Door: bitethedust4care
Blijf op de hoogte en volg Jaap & Hans
14 Maart 2011 | Spanje, Sotogrande
Vandaag hadden we zoals gezegd erg veel regen. Zoveel zelfs dat ik in de auto natte voeten kreeg. De momenten dat het droog was, was in de tunnel. We zijn vandaag geen andere teams tegen gekomen. Nagenoeg alle teams reden via Madrid. Wij zijn via Salamanca gereden. Eigenwijs??
Bij onze aankomst in Sotogrande om 16.00 uur waren nog niet alle teams binnen.
Morgen naar Marokko. Europa uit. Dat zal wel een cultuurschok geven.
We vertrekken morgen om 6.00 uur. We gaan niet via Geuta maar via Tanger. Dat zou om veiligheids redenen zijn. Welke is me niet duidelijk geworden.
14 Maart 2011 - 17:30
Anouk:
Haa Ome Jaap!
Fijn dat het begin van de reis bij jullie wel goed verlopen is! Ons mam had mijn smsje nog doorgestuurd naar je als het goed is, maar alsnog veel succes met jullie reis!
Gr. Anouk en Erik -
14 Maart 2011 - 20:56
Kevin, Erna, Kirsten:
Hoi Hans,
Het avontuur is al begonnen, dus wij zijn weer wat laat, maar alsnog een hele goeie reis gewenst. Geniet ervan. We volgen jullie op de digitale snelweg.
Groetjes, van ons -
14 Maart 2011 - 21:43
Els:
Hallo papa,
Goed dat jullie al zo ver zijn gekomen, en het is zeker eigenwijs. Eigenwijs is ook wijs toch en in dit geval niet verkeerd geweest! Veel plezier in Marroko morgen.
Gegroet,
Je Dochter -
14 Maart 2011 - 21:51
Annie:
Hola senores viajeros,
Ik volg jullie nu méér dan in het dagelijkse leven...en hoop de komende tijd alleen maar goed nieuws te lezen van jullie! Geniet van de tocht, geniet van de ontberingen en geniet vooral van jullie eigen lef om deze tocht aan te durven!
Alle goeds voor jullie en de groeten van mij, Annie -
15 Maart 2011 - 10:32
Ton:
Hoi Hans en Jaap,
heel veel plezier en geluk gewenst op jullie reis.Maar als je Helmond aankunt , kun je ook Marokko aan!
15 Maart 2011 - 19:23
Petra En Rob :
he jaap en hans
wat leuk om jullie zo te volgen
groetjes van uit ut uiventje -
15 Maart 2011 - 21:00
Richard:
Hans en Jaap,
Op naar het volgende continent,geniet er van en zorg dat het alemaal heel blijft. Heel veel succes samen -
15 Maart 2011 - 21:32
Wil:
natte voeten in een engelse auto....bodemplaat niet goed gelast Jaap? :-) Gewoon doorkachelen!